bootstrap modal form

EurologSystem

ORGANIZATOR TRANSPORTA

Misija

EurologSystem d.o.o. se bavi organizacijom tranporta robe u unutrašnjem i međunarodnom železničkom, drumskom i rečnom saobraćaju.

Aktivnosti

Obezbeđujemo pouzdan, brz i kvalitetan servis koji se sastoji od iznalaženja najboljeg načina da se velike količine robe prevezu od mesta utovara do odredišne destinacije. 

Naša ponuda

Našim klijentima osim organizacije prevoza robe, nudimo kompletan servis koji obuhvata: špediciju, carinjenje, praćenje i izveštavanje o poziciji transportnih sredstava na celokupnom prevoznom putu kao i isporuku do krajnje adrese.

Standardizacija poslovnih procesa je naš stalni zadatak.
Posedujemo sertifikate za standarde  ISO 9001:2015 i GMP+ B4.

"SRPS ISO 9001 je najpopularniji svetski standard za menadžment kvalitetom, koji omogućava kontinuirano praćenje i menadžment kvalitetom u svim poslovnim operacijama. Može se koristiti od strane bilo koje organizacije, bez obzira na veličinu i delatnost. Ovaj standard se zasniva na procesnom pristupu, uz kontinuirano poboljšanje procesa. U poslovnoj praksi potvrđeno je da primena ovog standarda može da dovede do veće efikasnosti, uštede resursa i povećanja profita. Takođe, organizovanje poslovnih procesa u skladu sa zahtevima SRPS ISO 9001 motiviše zaposlene, proširuje poslovne mogućnosti i povećava stepen zadovoljstva kupaca."

Institut za standardizaciju Srbije; http://www.iss.rs

"GMP+ sertifikat imaju kompanije koje su usvojile i pridržavaju se međunarodnih pravila i obaveznih procedura pri manipulaciji, skladištenju, transportu i pretovaru prehrambenih proizvoda, kao i načina čuvanja ove robe.

Ovaj sertifikat je još od 2015. godine postao neophodan za ceo lanac rukovanja prehrambenim proizvodima na tržištu Holandije, Nemačke i Austrije. GMP+ sertifikaciju danas ima više od 16.000 pravnih lica u više od 70 zemalja sveta."

GMP+ INTERNATIONAL; https://www.gmpplus.org

2017. godina kroz brojeve

464

Ukupan broj kompletnih vozova

450000

Tonа prevezene robe

77

Broj zadovoljnih klijenata

2

Broj dobijenih/potvrđenih sertifikata

98%

Transport železnicom

83%

Udeo žitarica u ukupnom transportu

80%

Udeo izvoza u ukupnom transportu

Usluge

ORGANIZACIJA TRANSPORTA ROBE ŽELEZNICOM, DRUMOM I REKOM

  

 

 

Mobirise

NAŠA USLUGA

Naša usluga je pouzdana i kvalitetna i sastoji se u organizovanju robnog transporta od mesta utovara do odredišne destinacije na najsigurniji i najekonomičniji način. Specijalizovani smo za međunarodni transport robe iz Srbije prema zemljama regiona i zapadne Evrope kao i od svih luka u regionu, kao i dalje bilo gde gde naši klijenti to od nas zahtevaju.

Mobirise

NAŠA SPECIJALNOST

Naša specijalnost je prevoz poljoprivrednih proizvoda, žitarica i stočne hrane, rasutog tereta i robe na paletama, nafte i naftnih derivata, veštačkog đubriva i ruda.

Mobirise

NAŠI KLIJENTI

Našim klijentima obezbeđujemo sledeće usluge: obezbeđivanje vagona, popunjavanje transportne dokumenacije, obezbeđivanje najpovoljnije cene, organizaciju transporta od početne do krajnje tačke i praćenje i izveštavanje klijenta o kretanju i poziciji robe.

 Lider u transportu žitarica

Imamo dugogodišnju saradnju sa Srbija Kargom, kao i sa svim drugim železničkim operaterima u regionu,
а 
imamo parterske odnose sa ostalim transportnim organizacijama u susednim zemljama.

Naši partneri

ICT Poslovna rešenja

 SPECIJALIZOVANI SOFTVER ZA UČESNIKE U TRANSPORTNIM I LOGISTIČKIM PROCESIMA

 

  

Više platformi
Kreativne ideje primenjene
u praksi
Zadovoljstvo korisnika
Rešenja prilagodljiva različitim uređajima

Aktivnosti

EurologSystem ICT Poslovna rešenja je organizacioni deo kompanije EurologSystem. Nudi sledeće proizvode:
- Specijalizovani poslovni softver za  transportne i logističke kompanije
- Оstali sistemski i komercijalni softver, poput  operativnog sistema Windows, MS  Office i dr, uz povoljne cene
- Računare i komponente uz instalaciju i obuku

ELS

ELS je najznačajniji proizvod i namenjen je učesnicima u transportno-logističkim procesima. Primenom različitih tehnologija i primenjen poslovne logike nastalo je integrisano poslovno rešenje koje pokriva oblasti: poslovni kontakti, prodaja, planiranje, organizacija, proizvodnja, finansije, sistem izveštavanja, statističke analize i analitika. Radno okruženje Windows i Web.

Partnerstvo

Naše usluge su zasnovane na partnerskim odnosima sa našim klijentima. U stslnoj smo komunikaciji sa klijentima i posvećeni smo maksimalnoj iskorišćenosti instaliranih rešenja.

Nudimo kompletnu ICT uslugu:
softver + hardver + obuka.

Mobirise

MyELS

Osnovna aplikacija integrisanog rešenja ELS. Modularna struktura sa primenjenim user-friendly konceptom.
Mobirise

iELS intranet portal

Kompanijski intranet portal, sa funkcijom kontrole, analitike, unosa podataka, generisanjem izveštaja, Cloud/VPN.
Mobirise

ELS

Objedinjava MyELS, intranet portal iELS, Web sajt i bazu podataka. 


Mobirise

Rail cargo portal

Web portal za korisnike orijentisane na regionalno transportno i logističko tržište. Sve informacije o transportu robe železnicom na jednom mestu. Pristup na bazi članarine.


Mobirise

GMP+ portal

Web portal zasnovan na Gatekeeper konceptu GMP+ standarda. Podrška kompanijama koje nisu  sertifikovane kao GMP+ kompanije.
Mobirise

Prilagodljiv dizajn

Koncept Responsive Web omogućuje optimalnu iskorišćenost svih funkcionalnosti određenog rešenja, bez obzira na platformu - desktop računar, tablet ili mobilni telefon.
Novosti

EurologSystem

Kompanija EurologSystem je učestvovala na poslovnom forumu u Budimpešti, u okviru političko-poslovnog samita 16 zemalja istočne Evrope i Kine. Forumu je prisustvovalo preko 300 kompanija iz evropskih zemalja i preko 100 kineskih kompanija. EurologSystem je bio jedina transportna kompanija iz Srbije.  Detaljnije

Povodom prelaska u nove poslovne prostorije u ulici Kranja Milana 4, za svoje poslovne partnere  i prijatelje iz zemlje i inostranstva, organizovali smo proslavu ovog značajnog dogašaja. Proslava je počela koktelom u novim prostorijama, uz pozdravne reči vlasnika i direktora, da bi se nastavila turističkim obilaskom centra Beograda.
Na kraju su se svi gosti našli u restoranu "Kalemegdanska terasa" na zajedničkom duženju i svečanoj večeri.

Dana 01.03.2017. EUROLOGSISTEM je uspešno obavio posao resertifikacije licence za standard ISO 9001:2015. Ovaj standard je dobijen 2013. godine. 

Oblast: organizator transporta robe železnicom i drumom i izrada poslovnih rešenja u transportu i logistici. [ dokument ]

Dana 21.02.2017. EUROLOGSISTEM je dobio sertifikat GMP+ B4.

Oblast: transport hrane za životinje železnicom i kamionima.  [ dokument ]

Kontakt

 

 

Adresa

EUROLOGSYSTEM d.o.o.
Kralja Milana 4/IV
11000 Beograd 
Srbija

Kontakti

Email: office@eurologsystem.rs
Telefon: +381 (11) 365 00 40
Faks: +381 (11) 365 00 40

Podaci o firmi

PIB: 104029718
Matični broj: 20069236
Šifra delatnosti: 4920

© 2018 EurologSystem ICT Poslovna rešenja